Thai thai malmö spa i jönköping

thai thai malmö spa i jönköping

och allmän styrka! Läs mer Kundalini Yoga Kundalini Yoga Läs mer Lokala klasser Lokala klasser Blandade gruppträningsklasser som förekommer på lokal nivå. Lisen är danslärare och danspedagog med många års erfarenhet av under visning i modernt, jazz, balett och improvisation. Till latinska rytmer skakar vi höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Läs mer Step Step En pulshöjande och varierande basklass där du använder dig av en stepbräda. De starkaste influenserna är Afro och House och klassen passar alla, nybörjare som vana deltagare. I vårt breda utbud av gruppträningsformer vågar vi påstå att vi har något för alla. Övningarna är enkla, effektiva och får din puls att öka. Passet är 50 min långt och är enkelt att lära sig.

Thai thai malmö spa i jönköping - Mabra - Salonger

Läs mer Functional Moves Functional Moves Träning för hela kroppen med hjälp av stepbräda, hantlar, viktplatta och egen kroppsvikt! Läs mer Vinyasa Flow Vinyasa Flow Läs mer Vinyasa Flow Hot Vinyasa Flow Hot Läs mer Yellow Circle Yellow Circle Läs mer Yin Yoga Yin Yoga Läs mer Yoga Yoga En träningsform som kombinerar styrka och avslappning. Passet är 30 minuter och utformat för att stärka bålmusklarturen så väl som hela kroppen. Läs mer Piloxing Piloxing Pilates genomsyrar hela klassen, mycket core och balansövningar.

Videos

Big, fat Swedish: Thai thai malmö spa i jönköping

Ashtanga yoga Ashtanga yoga. Ashtanga yoga är en dynamisk och fysiskt krävande yoga form med ursprung i södra Indien. Ordet Ashtanga är sanskrit och betyder åtta delar och refererar till den åttafaldiga vägen i Yoga Sutras.

0 tankar om “Thai thai malmö spa i jönköping

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *