Massage malmö malmö thaimassage

massage malmö malmö thaimassage

har jag startat min egen butik med Thaimassage på Hyllie Kyrkoväg 55 B i Limhamn. Att genomgå thailändsk massage är en härlig upplevelse. Ett trevligt bemötande är också en självklarhet. Jag har godkändelse som utbildad massös från The Union of Thai Traditional Medicine Society, och jag har många års  erfarenhet av att ge massage. Du hittar vår oas i centrala Malmö, mitt i mellan Värnhem och Caroli.

Salonger: Massage malmö malmö thaimassage

Ett stenkast från kanalen. Till skillnad från många andra varianter inte med någon typ av olja. Vi säljer presentkort som du kan fylla med valfritt belopp. massage malmö malmö thaimassage

Swan Thaimassage: Massage malmö malmö thaimassage

Unga kåta brudar pussy milf By clicking on or navigating the site, you agree to allow us to collect information on and off Facebook through cookies. Vi på Aiyara Thai Wellness hjälper dig på vägen mot ett hälsosammare liv. I min butik har jag 4 massagerum, 2 rum för traditionell thaimassage, 2 rum för oljemassage och 2 stolar för fotmassage. Våra professionella massageterapeuter, är utbildade på Wat Pho i Bangkok.
Thaimassage norrköping porr i mobil Sjuksköterska dräkt match com dating
massage malmö malmö thaimassage Xnxx vom privat massage göteborg
Sexiga tuttar massage hammarby sjöstad 880
Massage malmö malmö thaimassage Välkommen till Aiyara Thai Wellness nya hemsida! Massagemetoden inkluderar akupressur och tryck thai massage nana anal tube på nästan alla kroppsdelar, efter.k. Slappna av i en harmonisk miljö där du bemöts med omtanke och service. Alltid en uppskattad present!

0 tankar om “Massage malmö malmö thaimassage

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *